“Η Ηπειρωτική Ευεργεσία ως αγαθό υψίστης σημασίας” . Εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαίας.

Σε μια σεμνή εκδήλωση, όπως άλλωστε ήταν και η ζωή των Ηπειρωτών Ευεργετών, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Εορδαίας τίμησε την ζωή και το έργο τους την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Πτολεμαϊδας.

“Η Ηπειρωτική Ευεργεσία ως αγαθό υψίστης σημασίας” ήταν το θέμα της εκδήλωσης την οποία προλόγησε η κα Κυριακή Τσόγκα, μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαίας.

Βασικό μέρος της εκδήλωσης ήταν η προβολή του οποτικοακουστικού δίσκου με τίτλο “Ηπειρώτες Ευεργέτες καταγόμενοι από την Ήπειρο” που επιμελήθηκε και δημιούργησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους τόσο η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαίας κα Χριστίνα Κόνιαρη όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης κος Κων.Τσιάντας αναφέρθηκαν στο χρέος που έχουμε όλοι μας ως ευεργετηθέντες πολίτες, να μην αφήσουμε να σβησθεί από την μνήμη μας το έργο και η δράση των σπουδαίων αυτών ανθρώπων, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να τους γνωρίσουν καλύτερα και να εκτιμήσουν την προσφορά τους.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μέλη και φίλοι των δύο Συλλόγων ενώ τον Δήμο Εορδαίας εκπροσώπησε η κα Πίστη Κρυσταλλίδου

“Η Ηπειρωτική Ευεργεσία ως αγαθό υψίστης σημασίας” . Εκδήλωση  του Συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαίας.
Your rating: None Average: 5 (1 vote)