Κανάλι YouTube

Είσοδος

Επετειακό Ημερολόγιο 2022 από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης

image

Σε κυκλοφορία τέθηκε το επετειακό ημερολόγιο του 2022 του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με θεματολογία τα εξώφυλλα των έντεκα (11) προηγούμενων περιόδων.
Έντεκα συνεχή χρόνια ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης μέσα από συντονισμένες προσπάθειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην έκδοση ισάριθμων ημερολογίων με θεματικές ενότητες που σκοπό είχαν να τονίσουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση της Ηπείρου μέσα από μία διαφορετική, καλλιτεχνική, προσέγγιση.
Η λαογραφία, τα πέτρινα γεφύρια, τα ποτάμια, οι βυζαντινές εκκλησίες και οι αρχαιότητες της Ηπείρου υπήρξαν μερικές από τις θεματικές ενότητες των ημερολογίων.
Σε καλαίσθητες εκδόσεις, με συγκεκριμένη δομή και σταθερότητα τόσο στην μορφή όσο και στην παρουσίαση, τα ημερολόγια μέσα από λιτά αλλά μεστά κείμενα κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια από τους συμπολίτες μας.
Συνεχίζοντας την προσπάθεια, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης καλεί τα μέλη και τους φίλους του να ενισχύσουν το έργο του, αγοράζοντας το επετειακό ημερολόγιο ευχόμενος σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

No votes yet

Νέα του Συλλόγου