Κανάλι YouTube

Είσοδος

Δώρο ζωής...

image

Μια διαφορετική από τις συνηθισμένες, μα άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποίησε στο Κοβεντάρειο ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.
 
Σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και τον Σύλλογο Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής” διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα την Δωρεά Οργάνων.
Αφορμή υπήρξε η συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του πρώην Προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης Κώστα Τσιάντα ο οποίος υπήρξε δωρητής οργάνων όπως του μέλους του Συλλόγου και επίσης δωρήτριας οργάνων Σοφίας Κορέλλα.
Η εκδήλωση περιελάμβανε ενημέρωση για τη δωρεά οργάνων και τη δωρεά βλαστοκυττάρων ενώ συγκινητική υπήρξε η στιγμή της βράβευση από το σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης των συγγενών δωρητών οργάνων.
 
Με αίσθημα σεβασμού απέναντι στις οικογένειες όσων φεύγουν από κοντά μας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και τον Σύλλογο Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” για την σημαντική τους συμβολή στην εκδήλωση. Ευχαριστεί επίσης όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, τους χορηγούς και το νεαρό μέλος του Συλλόγου, Ηρακλή Γεωργίου που φιλοτέχνησε την αφίσα της εκδήλωσης.

Δώρο ζωής...
Δώρο ζωής...
No votes yet

Νέα του Συλλόγου