"φίλοι μας, καλώς ορίσατε..." ήρθε ο καιρός για το παραδοσιακό Πανηγύρι των Ηπειρωτών. 24 Αυγούστου 2011 στο "Πάρκο Ηπειρωτών"

15 Αυγούστου - Πανηγύρι  στα Θεοδωριανά (φωτογραφία Κ. Μπαλάφας)

σιμά είναι  ο καιρός για το πανηγύρι...

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης πιστός στο ραντεβού του διοργανώνει κι εφέτος την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, Ηπειρώτικο Πανηγύρι στο χώρο του "Πάρκου των Ηπειρωτών" ανήμερα της εορτής του Αγίου .

Για έκτη συνεχόμενη εκδήλωση του Συλλόγου, η "Ηπειρώτικη Ζυγιά" του Ηλία Πλαστήρα θα είναι αυτή που θα ταξιδέψει το κοινό στα αυθεντικά και γνήσια μονοπάτια της δημοτικής παράδοσης της Ηπείρου.

Μακριά από κακόηχους νεωτερισμούς  η "Ηπειρώτικη Ζυγιά" με το κλαρίνο, το βιολί, το λαούτο και το ντέφι και με τραγουδιστές τους ίδιους τους οργανοπαίχτες της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της πόλης μας κι αναμένεται κι εφέτος να συγκινήσει όσους θα έχουν την τύχη να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Το απόγευμα της προηγούμενης  ημέρας θα τελεστεί  εσπερινός κι αρτοκλασία στο εξωκκλήσι  του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που βρίσκεται εντός του Πάρκου ενώ το πρωί της 24ης Αυγούστου,  ημέρα της εορτής του Αγίου, θα τελεστεί  Όρθρος και Θεία Λειτουργία.