Παράταση αγωνίας ή άδοξο φινάλε για τους Vikos Φalcons

Ελάχιστος ήταν ο χρόνος πασχαλινών διακοπών για τους Vikos Φalcons, αφού την Τρίτη του Πάσχα θα διεξαχθεί στο Λαύριο ο δεύτερος αγώνας των πλέι οφ με την ομώνυμη αθηναϊκή ομάδα και πλέον τα περιθώρια λαθών εκμηδενίστηκαν.

Τα “γεράκια” μετά την ήττα που γνώρισαν την Μεγάλη Τετάρτη στο “Σιδέρης Καραδήμας”, πάνε για ένα και μόνο αποτέλεσμα στο Λαύριο κι αυτό είναι η νίκη, ώστε να στείλουν τη σειρά και σε τρίτο παιχνίδι. Σε διαφορετική περίπτωση η σεζόν θα ολοκληρωθεί άδοξα και χωρίς καν η ομάδα που πρωταγωνίστησε σχεδόν σε όλη τη regular season, να καταφέρει να φτάσει στο final-4 που θα δώσει άλλο ένα εισιτήριο ανόδου στην GBL (σ.σ. θυμίζουμε ότι ανέβηκε απευθείας η Δόξα Λευκάδας).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Απριλίου στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ. Αν η σειρά φτάσει και σε τρίτο παιχνίδι, τότε αυτό θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου.

Ο Κώστας Πασχάλης, προπονητής του Λαυρίου, δήλωσε για το παιχνίδι: «Χριστός Ανέστη και ευχές για υγεία σε όλον τον κόσμο. Έχουμε μπροστά μας έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα, τον δεύτερο με τον Βίκο για τα Play Offs, αυτή τη φορά στην έδρα μας. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό έξι μέρες πριν και πήραν τη νίκη, γνωρίζουμε όμως όλοι μας ότι αυτή δεν αρκεί για να βρεθούμε στο Final 4. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην εμφάνιση της Μεγάλης Τετάρτης και να κατακτήσουμε τη νίκη, ωστόσο το έργο μας θα είναι ακόμα πιο δύσκολο αυτή τη φορά. Ο Βίκος είναι ομάδα με έμπειρα παιδιά και περιμένουμε την αντίδραση του, είμαστε όμως έτοιμοι και εμείς να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο».

Ο βοηθός προπονητή του Βίκου, Βασίλης Μωυσιάδης, ανέφερε για το ματς: “Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για εμάς, καθώς απολέσαμε το πλεονέκτημα έδρας που είχαμε. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και όλα είναι στο χέρι μας. Είναι ένας αγώνας που δείχνει το χαρακτήρα των ομάδων. Θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε το κάτι παραπάνω για 40′ για να φέρουμε ξανά τη σειρά στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος ότι μας αναλογεί”.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ του Βίκου, Κούινσι Άντεσον, τόνισε από τη δική του πλευρά: «Έχουμε μπροστά μας το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν και πρέπει πραγματικά να μπούμε στο παρκέ και να παίξουμε έτσι όπως ξέρουμε ότι μπορούμε. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα σε αυτή τη λίγκα, αλλά για να το αποδείξουμε, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στην άμυνα. Είμαι σίγουρος ότι την Τρίτη θα παίξουμε με “δίψα” για τη νίκη και θα κάνουμε τη δουλειά μας».

Τετάρτη 15 Απριλίου θα διεξαχθούν τα άλλα 3 παιχνίδια των πλέι οφ

17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-ΝΕ Μεγαρίδος (YouTube HellenicBF) 1-2

17:00 Ψυχικό-Πρωτέας Βούλας (YouTube HellenicBF) 0-3

17:00 ΑΓΕΧ-Evertech Παπάγου (YouTube HellenicBF) 0-3

Το άρθρο Παράταση αγωνίας ή άδοξο φινάλε για τους Vikos Φalcons εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.

No votes yet

Νέα του Συλλόγου