1st All Terrain Ultra Race – 28 Φεβρουαρίου 2026 – Το πρόγραμμα των εκκινήσεων
Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st All Terrain Ultra Race που θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, ενημερώνει τους συμμετέχοντες ότι η παραλαβή των bib numbers θα πραγματοποιείται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων από τις 13:00 και έως το αργότερο μισή ώρα πριν από την εκκίνηση του κάθε αγωνίσματος.
Το πρόγραμμα εκκινήσεων διαμορφώνεται ως εξής:
- 6ωρος Αγώνας – 14:00
- 3ωρος Αγώνας – 18:00
- 5χλμ & 10χλμ – 17:00
- Παιδικός Αγώνας – 17:00
Για όσους δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική τους εγγραφή, θα υπάρχει δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής και την ημέρα του αγώνα, στη γραμματεία της διοργάνωσης.
Η διοργάνωση καλεί όλους τους δρομείς και τους φίλους του αθλητισμού να δώσουν το «παρών» στην αφετηρία, σε μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να προσφέρει έντονες συγκινήσεις, δυνατές στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες τερματισμού.
Έρχεται μια δυνατή μέρα γεμάτη ρυθμό, ένταση και μεγάλους τερματισμούς.
Το άρθρο 1st All Terrain Ultra Race – 28 Φεβρουαρίου 2026 – Το πρόγραμμα των εκκινήσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


















