Επίσκεψη στο «Εκκλησιαστικό Γηροκομείο» και στον «Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης υλοποιώντας την δέσμευσή του για την διάθεση  μέρος των εσόδων του από τον χορό της 26ης  Ιανουαρίου 2013 σε κοινωνικούς σκοπούς επισκέφθηκε την  Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 το «Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο» της πόλης μας και τον «Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης».

Στο  εκκλησιαστικό γηροκομείο παρέδωσε είδη ατομικής υγιεινής για τους τροφίμους του ιδρύματος και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης,  που βρίσκεται στην οδό Ψαρρών  4 (πίσω από το Δημοτικό Ωδείο), προσέφερε  γραφική ύλη και εκπαιδευτικό υλικό.

Οι ενέργειες αυτές  του Συλλόγου Ηπειρωτών, οι οποίες είναι απόρροια όλων εκείνων που στηρίζουν τον Σύλλογο στις εκδηλώσεις του,  έχουν διπλό σκοπό.
Από τη μια μεριά να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερο γίνεται την κοινωνία μας,  ιδιαίτερα τώρα που οι στιγμές μέρα με την μέρα γίνονται όλο και πιο δύσκολες και από την άλλη να υπηρετήσουν την αρχή σύμφωνα με την οποία  «πολιτισμός είναι το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας».

Επίσκεψη στο «Εκκλησιαστικό Γηροκομείο»  και στον «Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης