Feed items

Απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΑΡΗ

Σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ –

«Απασχόλησαν» και έκλεψαν 74χρονο στην Άρτα

Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, μίας 38χρονης και μίας ανήλικης Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 74χρονου ημεδαπού και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, μίας 38χρονης και

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας για ναρκωτικά & παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν, σήμερα (22-09-2018) μετά τα μεσάνυκτα στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών, Αλλοδαπών, Συνοριακής Φύλαξης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη

Τραυματίες και μεγάλες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο στον Καναδά

Δεκάδες σπίτια και κτίρια υπέστησαν ζημιές, αυτοκίνητα ανατράπηκαν και περίπου τριάντα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ 130.000 ακόμη παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα καθώς ένας ανεμοστρόβιλος προκάλεσε πανικά χθες Παρασκευή αργά το απόγευμα στην επαρχία της Οτάβα στον Καναδά, σύμφωνα με τα μέσα

Με χιλιάδες συμμετέχοντες – δρομείς ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Πραγματοποιείται αυτό το σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου 2018 ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων (Ioannina Lake Run). Οι συμμετοχές είναι αρκετά αυξημένες και φτάνουν τους 2.500 αθλητές οι οποίοι έφθασαν στην πόλη των Ιωαννίνων από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, κ.α. Η διοργάνωση

Πλήρωμα αλιευτικού υπό κυπριακή σημαία απήγαγε ο τουρκικός στρατός

Σε διεθνή ύδατα, ο τουρκικός στρατός κατοχής απήγαγε χθες βράδυ το πλήρωμα –που αποτελείτο από πέντε Αιγύπτιους– αλιευτικού υπό κυπριακή σημαία και ρυμούλκησε το σκάφος στο λιμανάκι της Κερύνειας. Λίγο πριν από την απαγωγή του πενταμελούς πληρώματος του σκάφους, ο

Καιρός: Ψυχρή εισβολή από τον Βορρά – Πτώση θερμοκρασίας μέχρι και 14 βαθμούς

Σημαντική αλλαγή στο σκηνικό του καιρού πρόκειται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προσομοιώσεις των μετεωρολογικών μοντέλων. Λίγες ημέρες έμειναν λοιπόν πριν πούμε το οριστικό «αντίο» στο καλοκαίρι του 2018. Η μακροπρόθεσμη εκτίμηση του καιρού για

Παρεμβάσεις για υποστήριξη αποσυνδεδεμένων νοικοκυριών από το ηλεκτρικό δίκτυο

Σε σειρά πρόσθετων παρεμβάσεων για την υποστήριξη νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα, τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών, προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που προωθήθηκε προς δημοσίευση στην Εφημερίδα

Ιωάννινα: Μουσική γιορτή στην πλατεία

Με μια μεγάλη μουσική γιορτή για όλους, αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλοσωρίζουμε το φθινόπωρο Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σας προσκαλεί στην μεγάλη μουσική γιορτή που διοργανώνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων.

Αντιπροσωπεία Αθλητών Παραπέντε από το Χονγκ Κονγκ στα Γιάννενα

Την πόλη μας επέλεξαν για να εκπαιδευτούν σε προχωρημένο στάδιο αθλητές του αλεξιπτώτου πλαγιάς από την Αεραθλητική Ομοσπονδία του Χονγκ Κονγκ. Στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα σημαντικό γεγονός για τα Γιάννενα καθώς και για την εξέλιξη του