Feed items

Τα Γιάννινα γιορτάζουν τις Απόκριες (φωτορεπορτάζ)

Τα Γιάννινα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία από την άποψη της προσέλευσης επισκεπτών για τις Απόκριες: Για μία ακόμη φορά η πόλη συγκέντρωσε μαζικά τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι επισκέπτες αλλά και οι ντόπιοι ξεχύθηκαν στα στενά

Η ζήλεια που νιώθουμε δεν είναι πάντα άδικη… Ή μήπως είναι;

Γράφει ο Ψυχολόγος-Σύμβουλος Γάμου Γιάννης Ξηντάρας, simvouleftikigamou.gr Η ζήλεια (όταν έχει μέτρο και δεν φτάνει σε σημεία υπερβολής) είναι “φυσιολογική” στην σχέση μεταξύ δύο συντρόφων γιατί υποδεικνύει αγάπη, πάθος και ενδιαφέρον… Την βιώνουμε συνήθως όταν νιώθουμε ότι η σχέση μας

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΜΠΟΥΝΤΟ» διοργανώνει δύο διεθνείς αγώνες πρακτικής σκοποβολής στα Ιωάννινα

Συμμετέχει στον εορτασμό των “Ελευθερίων” της πόλης των Ιωαννίνων Ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ πιστός στην παράδοση των τελευταίων ετών συμμετέχει στον εορτασμό των Ελευθέριων της πόλης των Ιωαννίνων διοργανώνοντας δύο μεγάλους διεθνείς αγώνες πρακτικής σκοποβολής. Στο σκοπευτήριο του Ομίλου, στο στρατόπεδο

Γ. Στέφος: Κατάθεση τροπολογίας αναφορικά με το ακατάσχετο, αφορολόγητο και ανεκχώρητο του επιδόματος εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος κατέθεσε στις 15-2-2018 τροπολογία στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τίτλο «Μετεξέλιξη του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων σε Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και λοιπές διατάξεις».

H πρώτη τακτική αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Κύπρο

Την πρώτη τακτική πτήση από προορισμό του εξωτερικού υποδέχτηκε σήμερα το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Η αεροπορική εταιρία ΤUS συνδέει πλέον τα Ιωάννινα με τη Λάρνακα με δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα φέροντας έτσι ακόμα πιο κοντά στην Ήπειρο την Κύπρο. Σε

Novartis: Η δικογραφία, οι καταθέσεις και οι διαδρομές του «μαύρου» χρήματος

Τη διαδρομή του «μαύρου» χρήματος της Novartis αναζητούν οι εισαγγελείς Διαφθοράς, μέσα από λίστες και υπεράκτιες εταιρείες, που φαίνεται ότι αποτελούσαν «δίαυλο» για τη διοχέτευση εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα. Στόχος να ενισχυθούν τα στοιχεία της δικογραφίας σε ό,τι αφορά στο αδίκημα