ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον ενόχλησε η μουσική και ξυλοκόπησε έγκυο γυναίκα που έχασε το μωρό της!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στο νοσοκομείο αιμόφυρτη μεταφέρθηκε μια 25 χρονη έγκυος ύστερα απο επεισόδιο σε φαστ-φούντ των Ιωαννίνων απο άγνωστο θαμώνα ο οποίος προηγουμένως είχε χτυπήσει με το κοντάκι της καραμπίνας του,τον σύζυγο της και το μικρό παιδί τους.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε λίγο νωρίτερα όταν η οικογένεια των αθίγγανων πήγε στο μαγαζί για να αγοράσει φαγώσιμα. Ο άγνωστος δράστης ενοχλημένος απο την δυνατή μουσική που είχαν στο αυτοκίνητο τους άρχισε να τους φωνάζει. Εκείνοι ήρεμα του απάντησαν πως είναι Πάσχα και πως δικαιολογείται η μουσική λόγω της ημέρας. Εκείνος όμως αντί να δώσει τέλος στον διαπληκτισμό έβγαλε μια καραμπίνα χτύπησε τον άντρα με το κοντάκι και στη συνέχεια χτύπησε και το παιδάκι που είχε το ζευγάρι. Έντρομη η 25 χρονη παρα την εγκυμοσύνη της ενεπλάκη στο επεισόδιο προσπαθώντας να προστατεύσει τον σύζυγο και το παιδί της. Ο δράστης όμως δεν υπολόγιζε τίποτα.. αρχισε να χτυπά και την έγκυο με το κοντάκι της καραμπίνας ωσπου αυτη έπεσε αιμόφυρτη. Ασθενοφόρο μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο οπου οι γιατροί διαπίστωσαν οτι εξαιτίας των τραυμάτων έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε. Ο πατέρας του παιδιού δίνει αυτη την ωρα κατάθεση στην αστυνομία για το απίστευτο περιστατικό. Ο δράστης συνελήφθη.