Σε 15 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ο 37χρονος πατέρας, αρνητής του κορωνοϊού

https://i0.wp.com/www.epirusnews.eu/wp-content/uploads/1gIHSRw.jpg?resiz... 600w, https://i0.wp.com/www.epirusnews.eu/wp-content/uploads/1gIHSRw.jpg?resiz... 1024w, https://i0.wp.com/www.epirusnews.eu/wp-content/uploads/1gIHSRw.jpg?resiz... 768w, https://i0.wp.com/www.epirusnews.eu/wp-content/uploads/1gIHSRw.jpg?resiz... 300w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" />

σύλληψη, αστυνομία, Αστυνομία Epirus News, epirusnews.euΈνοχο για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον 37χρονο πατέρα μαθητή που προκάλεσε επεισόδιο στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 15μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή.

Ο ίδιος παρότι εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα αρνήθηκε να καθίσει στο εδώλιο και απευθυνόμενος προς το δικαστήριο είπε ότι αυτό δεν είναι αρμόδιο να τον δικάσει κι ότι δεν το αναγνωρίζει. “Αν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα ενεργοποιήσω τη σύμβασή μας…” είπε και αποχώρησε.

Ως μάρτυρας κατέθεσε η διευθύντρια του σχολείου, που προέβη στην υποβολή μήνυσης εναντίον του, ενεργοποιώντας την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο εν λόγω αρνητής δήλωνε ότι επέβαλε ..πρόστιμο στη διευθύντρια του σχολείου ύψους 2,7 εκ ευρώ...

με πληροφορίες από ertnews.gr