Το αρνητικό του ρεκόρ χωρίς νίκη στη Super League ή Α’ Εθνική όπως λεγόταν παλιότερα, ισοφάρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ισοπαλία (1-1) στο Περιστέρι. Οι Ηπειρώτες νίκησαν την Κηφισιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έκτοτε μέτρησαν 7 ήττες και 5 ισοπαλίες!

Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε 12 παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν μόλις στις αρχές του χρόνου και το σερί ξεκίνησε από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και έσπασε στην κομβική νίκη του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό στα πλέι άουτ. Σύνολο τότε 5 ήττες και 7 ισοπαλίες.

Το ερχόμενο Σάββατο (17:30), η ομάδα του Θανάση Στάικου δοκιμάζεται με την Κηφισιά και η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλει να ξεκινήσει την πορεία βαθμολογικής αντεπίθεσης, αυξάνοντας τις πιθανότητες παραμονής της στη Super League.

Στο μεταξύ , η Κηφισιά αγωνίζεται την Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδος στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Από τους Κρητικούς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο ο Νταμπράουσκας μετά τις κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα και υπάρχει μία φημολογία ότι ο Γιάννης Αναστασίου, νυν προπονητής της Κηφισιάς, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να τον αντικαταστήσει, μιας και… μετράει κι αυτός μέρες στην ομάδα των Βορείων προαστίων της Αθήνας.

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, για το αν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά με τη φιλοσοφία του Γιάννη Αναστασίου ή κάποιου υπηρεσιακού προπονητή.

Το άρθρο Να μπει τέλος στο αρνητικό σερί με την Κηφισιά – Υπό πίεση στον πάγκο ο Αναστασίου εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.