Διαδικτυακή απάτη: Του πήρε 400 Ευρώ για …κάρτα γραφικών!

Αστυνομία, ατύχημα, τροχαίο, σύλληψη, Epirus Newshttps://www.epirusnews.eu/wp-content/uploads/2017/08/astynomia-600x399.jpg 600w, https://www.epirusnews.eu/wp-content/uploads/2017/08/astynomia-768x510.jpg 768w, https://www.epirusnews.eu/wp-content/uploads/2017/08/astynomia-300x199.jpg 300w" sizes="(max-width: 960px) 100vw, 960px" />

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για το αδίκημα της απάτης μέσω διαδικτύου, που τελέστηκε προ πενθημέρου στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, ημεδαπός κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς έπειτα από αγγελία που ανήρτησε στο διαδίκτυο σχετικά με την επιθυμία του για αγορά κάρτας γραφικών, ο δράστης επικοινώνησε μαζί του και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθινά, τον έπεισε να του καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοραπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.