Κανάλι YouTube

Είσοδος

Τριήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις από τις 21 έως τις 24 Αυγούστου 2015 στο Πάρκο Ηπειρωτών.

image

p { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }

Στα πλαίσια της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην μνήμη του οποίου τιμάται το εξωκλήσι που βρίσκεται στο Πάρκο των Ηπειρωτών, ο Σύλλογος Ηπερωτών Κοζάνης διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά τριήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις από τις 21 έως και τις 24 Αυγούστου 2015.
 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 με το Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι κι ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.

Το παραδοσιακό ηπειρώτικο πανηγύρι είναι θεσμός που ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης δίνει ιδιαίτερη προσοχή κάθε χρόνο μια που η επιλογή της ορχήστρας συνδέεται άμεσα με την μορφή και  την υφή του πανηγυριού.
Στην ορχήστρα εφέτος θα είναι ο γνωστός και καταξιωμένος στην μουσική παράδοση της Ηπείρου Κώστας Βέρδης.
 
Οι εκδηλώσεις θα συνεχισθούν την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 με την τέλεση Πανηγυρικού Εσπερινού με Αρτοκλασία στις 7,00 μ.μ και θα κλείσουν την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 ανήμερα της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία (ώρα έναρξης 7,30 π.μ).
 

Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Νέα του Συλλόγου