Τα μέλη του Ειδικού Εργαστηρίου και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία στο Πάρκο Ηπειρωτών.

Μια ευχάριστη επίσκεψη και ξεχωριστή από τις συνηθισμένες, δέχθηκε την Τρίτη 21-7-15 το Πάρκο των Ηπειρωτών στην Κοζάνη.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά την κοινωνική του ευαισθησία ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κοζάνης και του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης παραχωρώντας το Πάρκο, όπου ογδόντα και πλέον μέλη από παιδιά, γονείς και δάσκαλοι των προαναγραφομένων Φορέων επισκέφθηκαν το χώρο απολαμβάνοντας το παιχνίδι και την ξεγνοιασιά μακριά από την καθημερινότητα της πόλης.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, στην πιο ζεστή μέρα του φετινού καλοκαιριού, τουλάχιστον έως σήμερα, την ώρα που ο υδράργυρος στην πόλη έφθανε τους 37 βαθμούς, ο καταπράσινος χώρος του Πάρκου, το τρεχούμενο νερό και τα τιτιβίσματα των πουλιών λειτούργησαν κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, ως όαση δροσιάς για τους επισκέπτες του.