QUIZ: Πόσο καλά θυμάσαι την πρώτη σεζόν Χριστοβασίλη στην προεδρία του ΠΑΣ;

Απαντήστε στο παρακάτω κουίζ 15 ερωτήσεων που αφορά τη σεζόν 2008-2009 του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν πρωτοανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ ως νέος ιδιοκτήτης της ο Γιώργος Χριστοβασίλης και διεκδικήστε 3 δωροεπιταγές αξίας 25 ευρώ η κάθε μία, για προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ. Το κουίζ θα παραμείνει διαθέσιμο για το διαγωνισμό ως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και η κλήρωση θα γίνει στο τέλος της εκπομπής «90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ».

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, προαιρετικά μπορείτε να συμπληρώσετε το κουίζ και ανεξαρτήτως αν θα δώσετε σωστές ή λάθος απαντήσεις, θα στέλνετε τα μηνύματά σας, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους. Μπορείτε να στέλνετε μόνο μία συμμετοχή, οι διπλές θα διαγράφονται.

Πρώτος τρόπος, από κινητό τηλέφωνο γράφετε τη λέξη «SUPER» αφήνετε κενό και συμπληρώνετε  «ΔΩΔΩΝΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ». Στέλνετε το μήνυμα στο 54554, χρέωση 0,92€.

Δεύτερος τρόπος, στέλνετε email στο info@super-fm.gr με τίτλο μηνύματος «ΔΩΔΩΝΗ» και γράφετε στο κείμενο το «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ». Στα e-mail δεν υπάρχει χρέωση.