Καλό ταξίδι Κώστα...

Έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης 1 Μαρτίου 2016, ο Κωνσταντίνος Τσιάντας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.

Ο Κωνσταντίνος Τσιάντας νοσηλευόταν από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» έπειτα από ξαφνικό κι όλως απρόσμενο πρόβλημα της υγείας του.
Άνθρωπος με ιδιαίτερα χαρίσματα, υπόδειγμα οικογενειάρχη και πιστός στις αρχές του, ο Κωνσταντίνος Τσιάντας κατάφερε με  την ειλικρίνειά του, το χαμόγελό του,  το συνεχές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό του και την απεριόριστη αγάπη  για τον πολιτισμό και την παράδοση να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλων, μικρών και μεγάλων.

Η επί 27 έτη παρουσία του στη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με ομόφωνες αποφάσεις όλων των μελών των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων, μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο το ήθος και την αξία του.
Η σωρός του θα μεταφερθεί από το Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  απευθείας στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 κι ώρα  15.00 ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα στις 16.00.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι,  αντί στεφάνων  η προσφορά χρημάτων ή στην Εκκλησία της ιδιαίτερης πατρίδας του εκλιπόντας στο Γραμμένο Ιωαννίνων ή στον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης για φιλανθρωπικούς σκοπούς.