ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟ DVD KAI CD ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ

Ευχάριστη έκπληξη , χαρακτηρίστηκε από τους  παρευρισκομένους στις τριήμερες πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις του Αυγούστου 2010, η δωρεάν διανομή από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης του διπλού ψηφιακού δίσκου με οπτικοακουστικό (dvd) και ηχητικό υλικό (cd) του βίου του Γέροντος Παϊσίου.

Οι ανωτέρω ψηφιακοί δίσκοι αποτελούν προϊόν καλής συνεργασίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με την “Ενωμένη Ρωμιοσύνη”.
Η “Ενωμένη Ρωμιοσύνη” προσέφερε εντελώς δωρεάν στον Σύλλογό μας , 300 ψηφιακούς δίσκους και ο Σύλλογος με την σειρά του, τους διένειμε δωρεάν στους παρευρισκομένους στις πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε με την ευκαιρία του εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στην μνήμη του οποίου εορτάζεται το εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του χώρου στο “Πάρκο των Ηπειρωτών” .
Προσφορά της “Ενωμένης Ρωμιοσύνης” ήταν επίσης και τα 50 βιβλία που αναφερόταν  στον Γέροντα Παϊσιο και τα οποία διανεμήθηκαν κι αυτά δωρεάν.

Η “Ενωμένη Ρωμιοσύνη” χαρακτηρίζεται ως "ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ” και σκοπός της σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια στην ιστοσελίδα της (www.enromiosini.gr ) είναι “ ...Ἡ βαθύτερη γνώση, ἡ βίωση, ἡ προάσπιση καί ἡ προβολή τῶν πνευματικῶν ἀξιῶν πού συνθέτουν τήν ταυτότητά μας καί χαρακτηρίζουν τήν ἰδιοπροσωπεία μας ὡς Ὀρθόδοξων Ἑλλήνων...”

Μελλοντική συνεργασία θα αποτελέσει η σχεδιαζόμενη προβολή μέσα από το διμηνιαίο περιοδικό “ΕΡΩ” που εκδίδει το ανωτέρω Κέντρο , των Ηπειρωτών Ευεργετών , η συντριπτική πλειονότητα των οποίων έχει αναγνωρισθεί επίσημα από το Ελληνικό Κράτος ως  “Εθνικοί Ευεργέτες”.
Τα στοιχεία θα αντληθούν μέσα από το λεύκωμα “ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ” που έχει συνταχθεί από τον Σύλλογό μας κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. (Ευρετήριο-Ηπειρώτες Ευεργέτες)

Στο εγγύς μέλλον, θα εκδοθούν επίσης σελιδοδείκτες με αναφορά στους Εθνικούς Ευεργέτες εξέχουσα θέση μεταξύ των οποίων κατέχουν οι Ηπειρώτες Ευεργέτες , στοιχεία από την δράση των οποίων έχουν αντληθεί από το προαναγραφόμενο λεύκωμα.

Your rating: None Average: 5 (1 vote)