Ανανεωμένη η Κρανούλα στο ντέρμπι με το Αμύνταιο

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2018 δίνει την Κυριακή στις 15:00 η Δόξα Κρανούλας, η οποία θα υποδεχτεί τον 2ο της βαθμολογίας, Ερμή Αμυνταίου, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η Δόξα έχει ανανεωθεί αρκετά αυτές τις μέρες και πρόσθεσε στο δυναμικό της πολύ σημαντικούς παίκτες που μπορούν να μπουν και να παίξουν άμεσα, όπως ο Νάκος στην επίθεση και Σκανδάλης στα χαφ. Οι δύο αυτοί παίκτες ήρθαν να προστεθούν στην απόκτηση του Παπαγεωργίου που ήδη συστήθηκε στο κοινό των «πορτοκαλί» με γκολ στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, έστω κι αν δεν στάθηκε αρκετό για να φέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Επίσης αποκτήθηκε ο Βλάχος, που μαζί με τον Αρχοντάκη θα διεκδικούν τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Τέλος η ομάδα επένδυσε και στο μέλλον της, αποκτώντας τον νεαρό επιθετικό της Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, Αχιλλέα Σαββίδη. Και η ενίσχυση δεν σταματάει εδώ, αφού υπάρχουν στα υπόψη και 2-3 ακόμα περιπτώσεις παικτών. Στόχος της ομάδας είναι να «καθαρίσει» γρήγορα την παραμονή της και να διεκδικήσει μια πιο υψηλή θέση στη βαθμολογία.

Στο ματς του Α’ γύρου με τον Ερμή η Δόξα είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 μέσα στο Αμύνταιο, σε ματς που είχε πάρει την πρωτοπορία στο σκορ με τον πρώην επιθετικό της, Κώστα Παππά, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι τέλους τη νίκη.

Όσον αφορά τις απουσίες που θα έχει η ομάδα, ο Γκόλιας υπέστη ελαφριά θλάση και θα λείψει από τα επόμενα δύο τουλάχιστον παιχνίδια της ομάδας του. Απών και ο Γκέγκας που βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Αγγλία και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Η Δόξα θέλει για μία ακόμα φορά τη στήριξη του κόσμου της, ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί και οικονομικά στη μεγάλη της προσπάθεια να πετύχει τους στόχους της. Το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γεώργιος Μελτζανίδης και βοηθοί του οι Αθανάσιος Παπαδάκης και Γεώργιος Χριστοδούλου, όλοι του συνδέσμου Ημαθίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου (Θεσπρωτίας).

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ